Tolketjenester, VV lisens og registrering av gjester hos politiet

Tolketjenester, hjelp til søknader, hjelp med utleielisens VV, formidle regnskapstjenester er også noe jeg kan tilby.  Leier du ut bolig på Gran Canaria, skal du ha tillatelse fra myndighetene til det, og du skal også betale skatt. Jeg hjelper deg å leie ut din bolig lovlig og å innhente de rette tillatelser. Du vil også trenge en regnskapsfører på Gran Canaria og jeg kan formidle dyktige norske medarbeidere som er eksperter på området.

Tolketjenester
Det kan være mange situasjoner man kommer opp i hvor man vil måtte ha med en som snakker spansk, som f.eks. på et offentlig kontor, en lege, til politi eller annet. Jeg kan hjelpe så en person kan være med deg og oversette for deg.

VV-lisens

Om du har eiendom du leier ut på Gran Canaria, skal du ha tillatelse fra myndighetene til å gjøre dette. Du må søke om å få VV-lisens og dette kan jeg gjøre for deg. Du skal også ha en regnskapsfører som passer på at riktig skatt blir betalt for utleien. Ta kontakt med meg og jeg hjelper deg med prosessen fra innlevering av søknaden til oppsetting av VV skilter på veggen til eiendommen din.

Registrere dine gjester hos politiet

Når du har fått VV-lisens, skal du også registrere inn hver gjest hos politiet. Dette må gjøres maximum 24 timer etter gjestens ankomst. Jeg vil skanne pass, lage den obligatoriske gjesteboken som myndighetene forlanger, samt registrere dette korrekt hos politiet.