Omsorgstjenester

Vaktmester Geir og også utdannet omsorgsarbeider. Jeg har mange års erfaring med arbeid med mennesker, både unge og eldre. Jeg har jobbet som veileder innenfor pskykiatri tjenesten i Risør og som husfar på Den Norske Skoles internat på Gran Canaria . Jeg har også vært ambulansesjåfør i 12 år. Sommeren 2015 hadde både min samboer og jeg et lenger opphold i Norge, hvor vi jobbet i et prosjekt med barn som trenger ekstra omsorg av forskjellige årsaker.

Hvilke tjenster kan jeg tilby og til hvem?

Pensjonister
Mange pensjonister oppholder seg på Gran Canaria om vinteren, og kan ha behov for forskjellige tjenester for å komme seg trygt gjennom hverdagen. Du trenger ikke være syk for å benytte mine tjenester, men du har kanskje behov for enkelte ting slik som:

mg_2429

- å dra å handle
- dra til lege
- lufte hunden
- fikse små ting
- trenge en å snakke med
- sårstell
- hårvask og stell
- følge ut til ønsket sted som f.eks. lege, offentlige kontorer
- følge på gåtur
- lenger handletur
mm.

Uføre
Om du er ufør og har spesielle behov som du ønsker hjelp til, Ta kontakt, så finner vi løsninger! Ingen jobb er for liten eller for stor, vi er her for deg.

mg_2743

 

Barn og unge
Med lang erfaring innen jobb med barn og unge, tilbyr jeg også omsorgtjenester for familien. Om ditt barn har spesielle behov, eller om ditt barn trenger støttekontakt, kan jeg tilby løsninger for ditt barn/ungdom og din familie. Trenger dere avlasting eller pass av barn, ta kontakt.

mg_0554-edit

Alle andre
Alle andre er selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte meg for ønskede tjenester/hjelp som det er behov for. Sammen kan vi finne gode løsninger for deg.

*bildene er illustrasjonsfoto tatt av Mette Brandt