Vaktmester Geir

Norsk vaktmester på Gran Canaria

 

 Eiendom i Los Caideros med nydelig havutsikt til leie

Flott innredet rekkehus over to plan med havutsikt og Vv leies ut i Los Caideros.

– Sengeplasser: 6
– Soverom: 2
– Bad: 2
– Basseng: Ja, 3 felles basseng.

1. Etasje:
Åpen stue/kjøkkenløsning med stor sovesofa i stue, plass til to personer og stort spisebord med plass til 8 personer. Kjøkkenet er velutstyrt med oppvaskmaskin, kjøl/frys, kaffetrakter, vannkoker og alt av kopper og kar. Nytt kjøkken mai 2019. Smart TV 46 med norske TV kanaler, Netflix og raskt Internett. Soverom med dobbeltseng og nattbord på begge sider, klesstativ til oppheng av klær og takvifte. Nytt bad med inngang fra soverom mai 2019.
40 m2 usjenert uteareal med sol fra formiddag til solnedgang møblert med spisebord og 6 stoler, stor 3 + 2 utesofa, parasoll og 2 solsenger.

2. Etasje:
Stort soverom med dobbeltseng, nattbord på begge sider, sminkebord med speil og stort garderobeskap med safe og vifte i taket. Fra soverom er det utgang til balkong 6 m2 med stor skyvedør av glass møblert med 2 seters sofa, bord og to stoler. Her er det en fantastisk havutsikt mot vest hvor solen går ned i havet. På klare dager kan man tydelig se fjelltoppen Teide på Tenerife.
Flislagt bad med dusj og toalett som ble totalrenovert i 2017. Alt av møbler og interiør ble byttet ut august 2018.

Leiligheten passer ikke for små barn da vi ikke har barnesikring, og passer dårlig for bevegelseshemmede da det er trapper opp til leiligheten og trapper inne i leiligheten opp til 2 etg. Vi leier kun ut til rolige familier og voksne ordensfolk.

Info om området:
Los Caideros er et rolig og privat boligområde som ligger på høyden rett ovenfor Anfi del Mar. På området er det 3 basseng, tennis/fotballbane og en liten butikk/restaurant.

Det er gangavstand til strand, buss/taxi, kjøpesenter og restauranter og alt hva Anfi del Mar har å tilby. Den norske skolen, barnehage og helsesenter ligger like ved.

Det er gode turmuligheter i umiddelbar nærhet, da man kan gå langs både hovedvei eller nede ved havet inn til Arguineguin, over fjellet og ned til Puerto Rico eller lengre turer i fjellene med mange godt merkede stier.

Tilgjengelighet

For prinsinformasjon, se Airbnb eller finn.no

 

Denne eiendommen kan også leies via Airbnb:

Denne eiendommen kan også leies via finn.no:

Se på finn.no 2etg. med nydelig havutsikt Los Caideros

Ta kontakt med utleier

Utleielisens: VV-35-1-4021
Uleier: Charlotte Strand Fjæreide
Email: charstra76@hotmail.com
Telefon: +47 977 45 490