Vaktmester Geir

Norsk vaktmester på Gran Canaria

 

Vaktmester-tjeneste

Vi tilbyr håndverk- og vaktmestertjenester for privatpersoner.

Renhold

Vi kan tilby renhold av din eiendom både ved utleie og når du selv skal bruke eiendommen din.

Boligtilsyn

Står boligen din uten tilsyn når du ikke er på Gran Canaria? Vi hjelper til med installasjon av alarm og vakthold.

Nøkkelservice

Trenger du noen som har nøkkel til din eiendom og kan låse opp for andre som kommer?

Tolke- og polititjenester

Vi tilbyr tolketjenester og kan også ordne med VV-søknad om tillatelse til utleie.

Vaktmestertjenester

Dette kan vi tilby:
– tilsyn av din bolig
– installering av alarm og vakthold
– hagearbeid
– renhold
– spyling
– rens av basseng
– henting av post
– hjelp ved utleie
– utlevering av nøkkel v/utleie
– kontaktperson for andre firmaer
– reparasjoner, tilkalling av rørlegger, elektriker osv.

Som mangeårig vaktmester ved både norsk internat og skole på Gran Canaria, samt for privatpersoner og sameier, har jeg tilegnet meg gode kjennskaper til fagfolk i området og det spanske systemet innenfor vaktmestertjenester. Med fagarbeider utdanning, både som håndverker og omsorgsarbeider, samt 100 % ærlighet og diskresjon, kan jeg tilby en rekke tjenester til deg og din bolig på Gran Canaria. Selv om jeg er norsk, kan jeg konkurrere på pris samtidig som du får en nordmann og forholde deg til. Mitt firma er registrert på Gran Canaria.

Abonnere på tjenester?
Ja, nå kan du faktisk det. Jeg tilbyr deg for en rimelig penge, abonnement på tjenester for din bolig på Gran Canaria. Om du har stort hus eller leilighet spiller ingen rolle. Hvis boligen din står tom over en lenger periode, kan du få deg en ubehagelig overraskelse når du ankommer feriestedet ditt. I stedet for at den etterlengtede ferien får den starten du hadde tenkt deg, går kanskje tiden med til å rette opp skader som kan ha oppstått siden sist du besøkte boligen.

Jeg tilbyr nå tilsyn av boligen din, slik at du skal slippe å bekymre deg for hvordan det står til med boligen din på Gran Canaria når du ikke er på øya.

Om du kun trenger at jeg stikker innom for å fylle vann i vannlåsen hver uke, ja så kan jeg gjøre det for en meget billig penge. F.eks. vil det koste deg 50 euro i måneden at jeg stikker innom og ser til at alt er i orden i boligen din. Da sjekker vinduer og dører, alle våtrom for lekkasjer og tar et overblikk. Om noe ikke er som det skal være, vil du straks få beskjed. Om noe krever umiddelbar handling, så ordner jeg med fagfolk, eller utfører selv små reparasjoner om ønskelig, til avtalt pris.

Tilleggstjenester
Om du ønsker flere tjenester fra meg, f.eks. at jeg passer på hagen, renser bassenget, feier og spyler uteområder som terrasser, balkong og gangvei eller tar inn posten, ordner jeg dette for deg. Til tider rammes øya av kalima (sandstorm) og det kan lønne seg å holde uteområdene rene for at ikke sand og skitt blir brent fast av solen og varmen. Du betaler et grunnabonnement på 45 euro i måneden for tilsyn, deretter kan du legge til tilleggstjenester. Er boligen din oppsatt med alarm, kan jeg være kontaktpersonen som alarmselskapet ringer til når alarmen går.

Telefon

+34 647 86 22 00 vaktmester
+34 664 773 411 kontor 

Email

post@vaktmestergeir.com

Adresse

Calle Los Pechos 2, 35130 Puerto Rico, Gran Canaria, Spania (kun postadresse)

Send meg en melding i skjema nedenfor og fortell litt om tjenester du ønsker hjelp til, så vil jeg gi deg et tilbud. Beskriv så godt som mulig hvilke tjenester som ønskes, som f.eks. mengde, størrelse, tidsperiode, frekvensen av tjenesten osv. Jo mer opplysninger som gis, jo lettere kan jeg gi deg et korrekt tilbud.

Om du heller ønsker å ringe meg, kan du selvsagt også gjøre det.

Ta kontakt

Bruk skjema til å ta kontakt med oss, eller email. Da tar vi kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Calle Los Pechos 2, 35 130 Puerto Rico, Gran Canaria, Spain

+34 647 86 22 00/664 773 411 (kontor)

post@vaktmestergeir.com

Arbeidstid:
Mandag til Fredag: 09:00 - 16:00
Utover disse tidene, kun etter avtale.

Lørdag, søndag og etter kl. 16:00: Send mail. Ta kontakt på Whatsapp om det er viktig og du ikke kan vente til neste arbeidsdag.

Vi svarer på Whatsapp på hverdager frem til 16:00

Send en melding til Vaktmester Geir