Vaktmestertjenester

Dette kan jeg tilby
– tilsyn av dinbolig
– fylling av vannlåser
– kontroll av dører og vinduer
– hagearbeid
– renhold
– spyling
– rens av basseng
– henting av post
– hjelp ved utleie
– utlevering av nøkkel v/utleie
– kontaktperson til alarmselskap
– hjelp til innkjøp
– reparasjoner
– omsorgsarbeidertjenester
– transport

Som mangeårig vaktmester ved både norsk internat og skole på Gran Canaria, har jeg tilegnet meg gode kjennskaper til fagfolk i området og det spanske systemet innenfor vaktmestertjenester. Med fagarbeider utdanning, både som håndverker og omsorgsarbeider, samt 100 % ærlighet og diskresjon, kan jeg tilby en rekke tjenester til deg og din bolig på Gran Canaria. Selv om jeg er norsk, kan jeg konkurrere på pris samtidig som du får en nordmann og forholde deg til. Mitt firma er registrert på Gran Canaria.

Abonnere på tjenester?
Ja, nå kan du faktisk det. Jeg tilbyr deg for en rimelig penge, abonnement på tjenester for din bolig på Gran Canaria. Om du har stort hus eller leilighet spiller ingen rolle. Hvis boligen din står tom over en lenger periode, kan du få deg en ubehagelig overraskelse når du ankommer feriestedet ditt. I stedet for at den etterlengtede ferien får den starten du hadde tenkt deg, går kanskje tiden med til å rette opp skader som kan ha oppstått siden sist du besøkte boligen.

Jeg tilbyr nå tilsyn av boligen din, slik at du skal slippe å bekymre deg for hvordan det står til med boligen din på Gran Canaria når du ikke er på øya.

Om du kun trenger at jeg stikker innom for å fylle vann i vannlåsen hver uke, ja så kan jeg gjøre det for en meget billig penge. F.eks. vil det koste deg 45 euro i måneden at jeg stikker innom og ser til at alt er i orden i boligen din. Da fyller jeg også vann i vannlåser, sjekker vinduer og dører, alle våtrom for lekkasjer, fjerner døde kakkerlakker og ellers tar et overblikk. Om noe ikke er som det skal være, vil du straks få beskjed. Om noe krever umiddelbar handling, så ordner jeg med fagfolk, eller utfører selv små reparasjoner om ønskelig, til avtalt pris.

Tilleggstjenester
Om du ønsker flere tjenester fra meg, f.eks. at jeg passer på hagen, renser bassenget, feier og spyler uteområder som terrasser, balkong og gangvei eller tar inn posten, ordner jeg dette for deg. Til tider rammes øya av kalima (sandstorm) og det kan lønne seg å holde uteområdene rene for at ikke sand og skitt blir brent fast av solen og varmen. Du betaler et grunnabonnement på 45 euro i måneden for tilsyn, deretter kan du legge til tilleggstjenester. Er boligen din oppsatt med alarm, kan jeg være kontaktpersonen som alarmselskapet ringer til når alarmen går.