Om Vaktmester Geir

Vaktmester Geir
Vaktmester Geir heter egentlig Geir Thorsen, og kommer fra Risør. Jeg flyttet til Gran Canaria i 2006, da jeg sammen med min samboer fikk jobben som vaktmester og vertsfamilie på Den Norske Skole sitt internat i Puerto Rico. Her har jeg jobbet i syv år som vaktmester og husfar inntil det ble lagt ned våren 2013. I perioden 2010 til 2013 har jeg også jobbet som vaktmester i halv stilling ved Den Norske Skolen i Arguineguin. Vi har valgt å bo på Gran Canaria pga. det gode klima som finnes der. Samboeren min jobber også som bryllupsfotograf og fotograferer mange titals brylluper på Sjømannskirken hvert år. Vi er stille og rolige personer som er vant til å opptre diskret og vennlige ovenfor de vi møter.

Utdanning:

Jeg er udannet møbeltapetserer med fagbrev.

Arbeidserfaring:

– møbeltapetserer i over 18 år ved Hødnebø Møbler i Risør

– 7 år som vaktmester og husfar ved internatet Los Teques, Gran Canaria

– vaktmester ved Den Norske Skole Gran Canaria siden 2010

I tillegg er jeg utdannet omsorgsarbeider, og har følgende arbeidserfaringer i forhold til det:

– veileder i psykiatritjenesten i Risør

– spes.ped. arbeider på Risør Videregående

– 12 år som ambulansesjåfør i Risør

– 13 mnd. som paramedic i Libanon

– førstehjelpsinstruktør og mange års erfaring innenfor Røde Kors

– jobbet med incestofre

– jobbet i prosjekt med barn og unge som har hatt behov for ekstra omsorg

– jobbet i barnevern

– vært støttekontakt

Jeg er blid, positiv og pliktoppfyllende, punktlighet er svært viktig for meg. At du kan stole 100 % på meg, er viktig for meg å formidle. Jeg er vant til å forholde meg til at jeg har taushetsplikt. Om du har en liten eller stor ting du ønsker hjelp til, spiller ingen rolle, for sammen finner vi løsninger og  jeg liker å se muligheter og ikke begrensninger.