Vaktmester Geir

Norsk vaktmester på Gran Canaria

 

Casa Emilie – Guanabara Park i Puerto Rico

– Sengeplasser: 2 (+ 2 på sovesofa)
– Soverom: 1
– Bad: 1
– Basseng: Ja, felles

Casa Emilie ligger på Guanabara Park i «Nydalen» i Puerto Rico. Her trives det voksne paret som gjerne vil ha en rolig av avslappet atmosfære blant andre voksne. Enten du vil nyte late dager ved bassenget, eller ønsker et aktivt opphold med turer i fjellet, er Guanabara Park et perfekt valg.
Leiligheten er totaltrenovert, og er innredet i delikate farger og møbler fra IKEA.

Terrassen har møbler for fire personer som er gode å sitte i når en skal spise, samt to solsenger slik at man kan sole seg på den private terrassen uten innsyn. Det er også montert vertikale markiser som gir ly for sterk sol, men også for kjølige vinterkvelder som kan forekomme på Gran Canaria også. Det er også montert markiser over den dele av terrassen som ikke har overbygg, slik at det kan bli skygge på hele terrassen om man ønsker. Terrassen har fått nye fliser, noe som ikke synes på bildene. I løpet av våren 2020, vil resten av leiligheten også få nye fliser.

Kjøkkenet er velutstyrt med alt du trenger for å lage mat. Det er stekeovn og 3 kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og oppvaskmaskin. Det finnes også forskjellige glass for forskjellig drikke.

Sengene er gode, de er fra IKEA, er 160 x 200 cm. Det er nattbord og nattbordslamper.

Det finnes støvsuger, strykejern, strykebrett og hårføner i leiligheten.

Tilgjengelighet

Ta kontakt med utleier

Utleielisens: VV-35-1-0012077
Uleier: Mette Brandt
Email: mette.brandt@gmail.com
Telefon: +34 664 773 411

5 + 15 =